Često znamo reći da je dobra maskara i prava nijansa ruža sasvim dovoljan broj proizvoda kako biste zablistali svakoga dana. U unaprjeđenje postojećih i stvaranje novih proizvoda se svakodnevno ulaže pažnja, ljubav i posvećenost pa je iznjedrila još jedna odlična maskara na našem tržištu. Riječ je o maskari imena Lash Plumping Mascara! Šta je to čini dobrom, pročitajte u nastavku posta.

viber image
Maskara dolazi zapakovana u foliju, pa ste svaki put osigurani da je niko prije Vas nije otvarao. Ovakva ambalaža također štiti trajnost proizvoda, kao i samu ambalažu, a skida se vrlo lako, povlačenjem najlona na već predviđenom mjestu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dizajn maskare je jednostavan. Htjeli smo proizvesti proizvod koji će lijepo ležati u ruci i koji neće biti suviše glomazan. Ambalaža je elegantna, crna, sa minimalističkim printom našeg zaštitnog logoa “GR”. Čep se u potpunosti zavrće, tako da se Vaša maskara neće isušiti brzo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kada je riječ o četkici, ona je napravljena od prirodnih vlakana. Čekinje su meke i poprilično gusto zbijene. Obim četkice je nešto veći što na prvu može zvučati kao negativna karakteristika, ali zaista nije. Zbog dužine čekinja maskara dopire do samog korijena trepavica.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Naš model, Nina je na svojim trepavicama demonstrirala efekat koji maskara postiže. Trepavice su guste, uvijene i intenzivno crne. Ni nakon 3 sloja maskara ne stvara grudice i ne trusi se ispod očiju.
viber image2

 

viber image4

viber image1

Mislimo da smo odradili dobar posao sa ovom maskarom, a šta kažete Vi? 🙂

Vaš Golden Rose Bosna i Hercegovina!

Model : Nina Halilović
Vizažistica : Jasenka Golać

dodjoska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *