Nedavno smo u svoj asortiman uvrstili još jedan neobičan proizvod za usne, a riječ je o Lip Markeru!
S punim pravom podsjećaju na flomastere s kojima smo kao djeca šarali i bojili, a sada je platno naše lice, odnosno usne!

Markeri dolaze u minimalističkoj, crnoj ambalaži, od tvrde plastike, a svaki Vaš primjerak će doći zapakovan u zaštitnu foliju.

Aplikator je očekivano tvrd, a s time i vrlo precizan! Preciznost također potpomaže činjenica da je sa jedne strane ravno osjećen, pa još bolje naliježe na usne i doseže do kutova.


Što se nijansi tiče, kreirano je šest neodoljivih boja među kojima će svako pronaći nešto za sebe. Sežu od nježnih roze do tamne bordo.

Izuzetno su pigmentovani pa kod nanošenja treba biti lake ruke i nanositi ih postepeno kako bi se dobila ujednačena boja. Predlažemo da radije tapkate umjesto klasičnog povlačenja proizvoda na usnama, kako bi se dobio bolji intenzitet.OLYMPUS DIGITAL CAMERAIako im je završnica mat, ovi neobični ruževi su obogaćeni vitaminom E i Aloe Verom, pa će Vašim usnama pružiti i njegu. Ono što ih također čini posebnim jeste činjenica da su izuzetno trajni. Ostat će na Vašim usnama cijeli dan, a skinut će ih jedino sredstvo na bazi ulja.

Ukoliko Vam se naši Lip Markeri čine kao nešto što fali u Vašoj kolekciji, onda će Vas obradovati činjenica da smo ih snizili čak 50%, pa sada koštaju 5,50KM u našem webshopu! Klik i tu ste!

dodjoska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *