Oduvijek su dame držale do svog izgleda, a sa mijenanjem trendova, isprobavale bi nove tehnike, boje i teksture na licu. Kako se trendovi smjenjuju, gotovo godišnje, tako mnogo kozmetičkih proizvoda ode brzo u zaborav. Ono što godinama unazad drži jednako bitnu ulogu kod dama, koje su pobornici nošenja kozmetike, jesu – obrve. Nekada su se obrve potamnjivale komadićem ugljena, zatim kreonom, sjenilima, a prije par godina, dobile su svoju zasebnu grupu proizvoda, posvećenu striktno uređivanju njih samih.

Oblici i debljina obrva, variraju prema ukusu svake dame ponaosob, no, ono što smo primjetili, jeste da većina vodi borbu sa pretjerano očupanim obrvama nekada u pubertetu ili ranoj mladosti. Osluškujući potrebe naših vjernih kupaca, kreirali smo niz proizvoda, koji će ispuniti sve potrebe.

Krenimo od korijena. Među prvim proizvodima za obrve, proizveli smo olovke za obrve. Dolaze u obliku klasične drvene bojice, na čijem se poklopcu nalazi češljić. U našoj ponudi su dvije varijante :

Klasična olovka za obrve ima nešto tvrđu teksturu i idealan je izbor za dame koje nisu fanovi pretjerano definisanih i popunjenih obrva. Vrline su im lako rukovanje, kompaktnost i svakako cijena od 3KM. Dolaze u tri nijanse, a možete ih pogledati klikom : TU.

339
Radeći na poboljšanju formule, izumili smo nešto mekše Dream Eyebrow olovke. Osim što im je tekstura drugačija, također smo se potrudili da obuhvatimo što veći izbor nijansi, tako smo Vam donijeli čak 9 nijansi. Cijena se povećala neznatno, ali ostala svakako pristupačna, te one sada koštaju 3,5KM. Možete pogledati sve nijanse klikom TU.
2364
Kao što rekosmo na početku, svakako nam je cilj pratiti trendove, a odnedavno, sve više dama preferira jasno definisane obrve, te su konstantno u potrazi za kvalitetnom i preciznom olovkom. Jedan takav novitet, ponudili smo i mi, u obliku naše Longstay Precise olovke. Cijena joj je nešto veća, no, s njom je došao i novi izgled, poboljšan kist za raščešljavanje, te olovka koju ne morate oštriti. Košta 10KM, dolazi u 5 nijansi, a možete ih pogledati klikom TU. Blogerice su dosta pisale o ovim olovkama, pa njihove recenzije pročitajte na sljedećim linkovima : My Beauty CornerSoeurs Beauty Blog te Fabulous Obsessions.
2997Osim olovaka, našim cijenjenim kupcima ponudili smo još jedan proizvod kojeg krase : odlična tekstura, izbor nijansi, cijena, te, lako rukovanje. Sjenila za obrve će biti idealan odabir za dame koje preferiraju nježniji izgled. Svakako pomoću korektora možete dodatno izoštriti rubove svojih obrva, ukoliko to želite, a možete i tek malo popuniti dijelove na kojima proviruje koža i dobiti savršeno popunjene obrve. Cijena im je 4KM, dolaze u 7 nijansi, a kako se ponašaju na djelu, možete pročitati kod naše drage blogerice Jasmine, klikom TU. Ukoliko ih poželite poručiti sa našeg webshopa, dovoljno je kliknuti TU.

2399Svakako neobičan i drugačiji jeste sljedeći proizvod : Longstay Liquid Browliner. Dakle, radi se o proizvodu koju dolazi u formi tečnog tuša. Sa njim ćete postići ekstra precizno oblikovanje obrva, a također će biti odličan ukoliko trebate docrtati dlačice koje Vam nedostaju. Dolazi u tri nijanse, cijena mu je 11KM, a poručite ga klikom TU.

2877

Imate li prirodno guste obrve, a željeli biste da su samo mrvicu tamnije – onda će maskara za obrve biti odličan izbor za Vas. Pigmentacija joj je srednja, no, nadogradiva. Tako ćete jednim prelazom dobiti nešto boje na obrvama, a sa svakim narednim potezom diktirate koliko tamne obrve želite. Kist joj je manji nego kod obične maskare, pa tako precizno možete dozirati proizvod na dlačice, bez da bespotrebno zaprljate kožu oko obrva. Dolazi u 7 nijansi, po cijeni od 10KM, a možete ih pogledati klikom TU.

3035
Posljednji proizvod smo namjerno ostavili za kraj, jer ga možete kombinovati sa svakim navedenim iznad. Riječ je o providnom gelu za obrve, koji će ukrotiti Vaše obrve i držati ih na mjestu, dok ne odlučite skinuti šminku. Cijena mu je 11KM, a možete ga poručiti klikom TU.

longstay-styling-brow-gel

Nadamo se da ćete na ovaj način imati bolji uvid u naše proizvode, te tako odabrati onaj koji odgovara baš Vašim potrebama!

Vaš Golden Rose!

dodjoska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *