Možemo se pohvaliti da smo brend koji prati trendove i potrebe tržišta, pa smo tako u svoju ponudu uvrstili i proizvod koji vam danas predstavljamo.

Kao što sam naslov govori, riječ je o spreju koji produžava trajnost šminke na vašem licu.

Sprej dolazi u praktičnom, plastičnom pakiranju, a zbog svog oblika lijepo leži u ruci. Raspršivač je zaštićen providnim čepom, pri čijem se zatvaranju čuje klik i sigurni ste da je vaš proizvod zaštićen u vašem neseseru ili ormariću sa šminkom.
Raspršivač je dovoljno uzak da jednim pritiskom ne izlazi prevelika količina proizvoda, tako da sami dozirate željenu količinu.

Sama tečnost je providna, a crijevo raspršivača seže do samog dna, pa ćete svakako svoj sprej potrošiti u potpunosti.


Na poleđini se nalaze podaci o upotrebi, koji su zaista pojednostavljeni – prije svake upotrebe protresete bočicu, a zatim je dovoljno da udaljite sprej par centimetara od lica, zatvorite oči i udahnete, a zatim prsnete dva do tri puta. Pričekajte par sekundi da sjedne na kožu i to je sve!

viber imageviber image11
Kada su sastojci u pitanju, voda je na prvom mjestu, a parfem na posljednjem, tako da vas sprej neće peckati niti iritirati vašu kožu. Također je dermatološki i oftamološki ispitan. Obzirom da ovakvi proizvodi na licu rade kao lak za kosu na kosi, onda je kožu potrebno hidrirati i hraniti, kako bi joj se povratila prirodna vlažnost. Proizvod je preporučljivo potrošiti unutar 12 mjeseci od otvaranja.


Fiksator radi sa apsolutno svim proizvodima i produžava im trajnost na licu i uz njega ćete zaboraviti na razmazanu šminku!


Da li ste već probali naš novi sprej za fiksiranje šminke? Ukoliko niste, sada je vrijeme jer je u našem webshopu snižen na 7KM, a redovna cijena mu je 10KM. Klik do njega: http://www.goldenrose.ba/prodavnica/lice/puderi/make-up-fixing-spray/

Vaš Golden Rose!

dodjoska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *