Lijep pozdrav svima! U današnjem postu vam donosimo pregled još jednog noviteta u našoj ponudi. Riječ je o takozvanoj čudesnoj olovci, koja je višenamjenska i naći će svoje mjesto u svakom neseseru!

Miracle Pencil
Olovka dolazi u klasičnom kreon pakiranju i oštri se, pa samim tim je čvršća i lakša za korištenje. Prvenstveno je možete koristiti za obrubljivanje i konturisanje usana, čime će vaše usne izgledati punije! Obzirom na roskasti podton koji olovka sadrži, neutralisat ćete žutilo ili crvenilo oko usana, a savršeno se slaže sa svim nijansama i teksturama ruža.


Zbog svoje mekane teksture olovka klizi po koži i ne uvlači se u borice oko usana.

Kako biste dobili savršen izgled, dovoljno je da obrubite svoje usne ili ih blago precrtate, ukoliko želite postići izgled punijih usana. Zatim blago utapkajte olovku prstima kako bi se ona stopila sa vašom kožom.


Završni korak je nanošenje vašeg omiljenog ruža!

Još jedan način korištenja ove olovke jeste posvjetljivanje unutrašnjeg dijela kapka. Boja kože će vašim očima dati svježinu i vedrinu i učiniti ih mlađim i odmornijim. Olovka je oftamološki testirana, tako da neće smetati ni onima koji nose naočale ili leće.


Također će vam poslužiti i kao gumica za brisanje razmazanog tuša i/ili kreona! Dovoljno je da pređete olovkom preko dijela koji se razmazao, a zatim ga prstom ili štapićem za uši obrišete. Uz čudesnu olovku lako je biti majstor u nanošenju savršene crte tušem!


Predlažemo i da je probate koristiti ispod obrva, ukoliko volite preciznije i definisane obrve!

Redovna cijena ove olovke je 4KM, a trenutno je na našem webshopu možete pronaći po cijeni od 2,95KM klikom na: http://www.goldenrose.ba/prodavnica/usne/olovke-za-usne/miracle-pencil/

Da li ste već isprobali ovu svestranu olovku i kako vam se dopada, ako jeste?

Vaš Golden Rose!

 

 

dodjoska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *